I medieskabet tager vi kontakt til den anden side, enten i form af en spirituel vejledning eller ved hjælp af afdødekontakt.

Spirituel vejledning: I en spirituel vejledning går vi ind og tager et kig på dig både clairvoyant, men tager også kontakt til dine guider og hjælpere på den anden side for at finde ud af, hvorfor lige netop DE er med dig lige nu. De kan skifte i løbet af dit liv, afhængigt af hvilke guider og hjælpere du har brug for.
Dine guider og hjælpere kan være en af dine kære, som er gået over på den anden side, men kan lige så vel være en ekspert på ét område, du er i gang med at udvikle dig på.
F.eks.: Er du i lære som bager, kan du meget vel have en dygtig bager med dig, som guider dig og via din intuition forsøger at fortælle dig, hvad du kan gøre i den enkelte situation.

I en spirituel vejledning kan vi også risikere af få besøg af en af dine kære, som er gået over på den anden side, men det er ikke altid, de kommer forbi.

Vær opmærksom på, at vi ikke stiller ind på død og ulykke, ligesom vi ikke stiller ind på 3. person.

Sessionen varer ca. 30 minutter og koster 700,-.

Afdødekontakt: I en afdødekontakt tager vi kontakt til den åndelige verden og finder ud af, hvem der vil i kontakt med dig. Det er ikke sikkert, at den du ønsker kommer igennem, gør det. Det kan være at du får besøg af en tidligere skole-kammerat, som er gået over eller en helt tredje.
Du kan dog være sikker på, at den der kommer igennem har noget at sige til dig, om dér, hvor du er nu.

I en afdødekontakt vil vi først og fremmest fortælle dig så meget vi kan om vedkommende, indtil du ved, hvem der er igennem.

Når vi har slået fast, hvem det er – lader vi vedkommende fortælle, hvad han/hun har på hjerte. Der kommer altid kun kærlige budskaber igennem.

Inden du booker en tid, er det vigtigt, at du ikke skriver noget som helst om dig selv eller en afdød. På dén måde er vi helt fri for ”ledende tanker og hints” – og kan arbejde frit med, hvad der kommer til os.

Afdødekontakt tager ca. 30 minutter og koster 700,-.

Du kan booke tid til både spirituel vejledning og afdødekontakt nederst på siden