RETREAT YOURSELF

Dato: 10. juni-12. juni 2022
Sted: Experienze – Bognæsvej 34, 4300 Holbæk
Pris (fredag-søndag): 4495,-
Early Bird rabat t.o.m. 1/12-2021: 500,-

Sådan kommer du et skridt videre fra, hvor du er nu, så du kan flytte dig i den retning, du ønsker, frem for at blive stående som et rådyr i blændlys, uden at du behøves at have nogle som helst andre forudsætninger for at kunne deltage i kurset end bare at være dig.

I fuldstændigt fantastiske rammer lige ved fjorden, tæt på både skov og strand, hvor dyrene flokkes på engene såvel som i himlen, har vi skabt et fysisk og mentalt åndehul. Du overnatter sammen med en anden deltager i det smukkeste glampingtelt, hvor der er kælet for detaljerne – og vi har sørget for, at du er i læ og ly for vejret.

Kurset er begrænset til max. 8 deltagere, så der er tid og rum til dig og dine behov.

Maden er i højsædet og laves såvidt muligt med lokale råvarer, og her er plads til alle, uanset om du er veganer eller kødspiser, blot du oplyser på forhånd, hvad du ønsker.

Det er en helt forventningsfri weekend, hvor du selv bestemmer hvor lidt eller hvor meget, du har lyst til at deltage i de aktiviteter, der foregår på stedet. Målet er at du får ro til lytte til dig selv – med eller uden hjælp.

Ved hjælp af omgivelserne, forskellige øvelser og groundende meditation i at lære at lytte mere og stille skarpt på dine egne ønsker og behov, undgår du at blive forvirret af at hele tiden søge råd hos andre – uden at du behøves at gå på kompromis med dig selv.

Det giver dig et nyt udgangspunkt for fremadrettet at turde stole på, at du alene ved, hvad der er bedst for dig, og at svarene allerede er i dig – og ikke udenfor dig…. Fordi du ikke længere vil lade dig nøjes.

Fordi nogen skal passe på dig, og den bedste til dét, er dig selv.

Kurset kan også bruges som en blid introduktion til den spirituelle verden – uden at der er nogen som helst forudsætninger, for at kunne noget i forvejen.

Brug kurset som grounding, som et getaway, som en gave til dig selv, hvor god mad, smukke omgivelser, engagerede og professionelle undervisere vil stå til din rådighed, eller giv kurset til en, du holder af, som trænger til at stoppe op og reflektere i trygge og rolige rammer.

På programmet er blandt andet:

Skyggearbejde – intutionsøvelser – meditation – trancerejse

Der er mulighed for at booke sessioner med en eller begge undervisere søndag eftermiddag, hvis du ønsker det.
Dette vil give dig endnu flere gode muligheder at arbejde med, når du efter opholdet veludhvilet vender tilbage til din hverdag.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at bruge kontaktformularen eller ringe på tlf. 60188956

OM UNDERVISERNE

Súsanna Vígdá, spirituel erhvervs- og personlig rådgiver

Med humor og hjertevarm tilgang til mennesket, fører Súsanna dig ind til kernen af din indre stemme. Súsanna har en baggrund inden for salg, undervisning, terapi og healing.

Desuden er hun børnebogsfatter og opfinder af læseredskabet Krystal Kompasset. Hun er brugt af både private og erhvervsdrivende som spirituel mentor, coach og rådgivning, med fokusområder så som manifestering, business-og livsdesign og skyggearbejde.

Læs mere på hjemmesiden www.vigda.dk

Mai Mohr

Har været i erhvervslivet i 28 år inden for salg, marketing og ledelse – og har sideløbende dyrket sin hobby – det spirituelle – som hun nu har gjort til sit hovederhverv.

Mai er uddannet trivselsmentor og spirituelt medie, og hjælper både private og erhvervsledere i sin klinik med at stille skarpt på alt det, du ikke selv kan se ”for bare træer”. Hun er empatisk og skarp, og er selv et lysende eksempel på, at evnen til at lytte, skaber evnen til at kunne.